Vi serverer økologisk velsmag og livsmod

Forespørgsel på bord

Om Café Frida

 

Café Frida er en hyggelig café i midten af Aarhus. Vi siger om os selv, at ”vi serverer økologisk velsmag og livsmod”. Ordene fortæller historien om en café, hvor vi sætter en ære i at levere mad i høj kvalitet til vores gæster – ligesom vi er stolte over at tænde håbet og livsmodet i de unge mennesker, der er tilknyttet caféen.

Vi serverer mad lavet af gode økologiske råvarer. Vi vægter den gode smagsoplevelse højt og sammensætter menuen efter årstiden.

Navnet ’Frida’ betyder ’fred’ og ’den skønne’. Hos os er FRIDA synonym med de mennesker, vi hjælper. Sårbare mennesker, som vi ved har en styrke i sig, som vi gerne vil hjælpe frem. Mennesker, der har en masse potentiale, som kommer frem i lyset, når de bliver set, værdsat, anerkendt og respekteret. Ikke bare for det, de gør, men for dem, de er. Vi er stolte af at se, hvordan de vokser hos os og nyder, hvordan de bidrager til den gode stemning, fællesskabet og den særlige atmosfære på caféen. Og ikke mindst, hvordan de bidrager med deres arbejdsindsats til at drive caféen.

På de helt formelle linjer er Café Frida en såkaldt socialøkonomisk virksomhed. Vi er primært en café – men vi er også et afklaringstilbud for sårbare mennesker i alderen 18-30 år, der har brug for støtte til at komme i gang med uddannelse eller job og til at finde livsmodet igen. Menneskene har forskellige psykiske og sociale problemstillinger, der kan være en hindring for dem i deres hverdag. Vi støtter dem i at finde deres styrke, så de finder deres vej til job eller uddannelse.

Bag Caféen står Den Sociale Udviklingsfond (SUF). SUF er en non-profit almennyttig fond med 28 specialiserede afdelinger i hele Danmark, bl.a. socialøkonomiske virksomheder, botilbud, mentorordninger og beskæftigelsesrettede forløb. I Aarhus finder du også Vækstpark for Socialøkonomi i Viby samt Special Minds og Special Minds IT.

Læs mere på www.suf.dk